Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

H επιστολή της νίκης.

Από το Γιάννη Κυφωνίδη


Αγαπητοί παίχτες της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, σας γράφω αυτήν την επιστολή με σκοπό να σας μεταδώσω τα συναισθήματα των περισσοτέρων οπαδών της Α.Ε.Κ για την κατάσταση που επικρατεί στο αγωνιστικό κομμάτι εδώ και καιρό. 
Το πρώτο πράγμα που θέλω να ξέρετε είναι ότι για τους περισσότερους από εμάς η αγωνιστική σας αξία ξέρουμε ότι δεν είναι αυτή που βλέπουμε τουλάχιστον στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρούμε ότι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι η αυτοπεποίθηση που έχει ο καθένας παίχτης ξεχωριστά και όλοι μαζί. Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι για εμάς είστε οι καλύτεροι παίχτες του κόσμου ανεξαρτήτως το πόσα λεφτά παίρνει ο καθένας και το τι δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, και μόνο που φοράτε την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, για μας που οι παππούδες μας εκδιωχθήκαν και πέθαναν για να μην αλλάξουν πίστη και κατάφεραν αυτήν την φλόγα να την μεταδώσουν μέσα από ένα αθλητικό σωματείο, σημαίνει πολλά. Πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα στο πρωτάθλημα και προς θεού μην το παρατήσετε, ξέρετε ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βλέπετε όλα τα ματς ξεχωριστά σαν να είναι κάτι πιο σπουδαίο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σαν να σας βλέπουν και κάποιοι από ψηλά που και μόνο που υπάρχετε και υπηρετείτε την Α.Ε.Κ δακρύζουν από χαρά. 
Επίσης ήθελα να σας τονίσω ότι εκτός του πρωταθλήματος ,που μπορεί να είναι και το ποιο βρόμικο πρωτάθλημα του κόσμου, υπάρχουν άλλοι δυο στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν με την βοήθεια όλων σας, οι οποίοι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη στα μάτια μας και μιλάω για το κύπελλο και για την διάκριση στην Ευρώπη.
Οι ευκαιρία που σας δίνεται να γράψετε τα ονόματα σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου είναι μοναδική, απλά πρέπει να το πιστέψετε.



Με τιμή ένας ανώνυμος οπαδός της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας,
της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: