Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

«Στόχος να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο 2011»

Πηγή: The Player


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκο Σηφουνάκη. Θέμα της συνάντησης ήταν η κατασκευή γηπέδου από την Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάρων στο υπουργείο ήταν και ο αρχιτέκτονας του έργου, Στέλιος Αγιοστρατίτης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Σταύρος ΑΔαμίδης δήλωσε: «Έκλεισε ο πρώτος κύκλος των επαφών με τους αρμόδιους φορείς. Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ κουράζεται να ακούει μόνο για συναντήσεις και θέλει κάτι πιο ουσιαστικό. Θέλω να τον καθησυχάσω, ότι γίνεται μια πολύ ουσιαστική δουλειά. Υπάρχουν 7-8 άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά πάνω στο ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπαίνουμε σε ένα στάδιο κατά το οποίο θα επεξεργαστούμε τις νομικές ρυθμίσεις που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσει το έργο και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να έχουμε πιο ευχάριστες ειδήσεις.

Από την πλευρά του υπουργείου είναι πολύ θετικό το κλίμα. Η Ελλάδα περνάει μια περίοδο μεγάλης ύφεσης και έχει ανάγκη από αναπτυξιακά έργα και θεωρούμε ότι σήμερα βρήκαμε ακόμη έναν σύμμαχο στην προσπάθεια μας για κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα προσπαθήσουμε και αυτός είναι ο στόχος μας να ξεκινήσουμε τα έργα μέσα στο 2011. Δεν μπορούμε να πούμε το πότε ακριβώς αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Όσον αφορά στην χρηματοδότηση του έργου έχουμε κάποιες ιδέες στο μυαλό μας και όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή θα δούμε με ποιον τρόπο θα αντλήσουμε τα έσοδα προκειμένου να προχωρήσει το έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: