Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Σφηνάκια με τον Κώστα Κετσετζόγλου

Πηγή: aek365.gr


@ Ενώπιον Θεού και ανθρώπων, σε δικαστική αίθουσα, μπροστά στην εικόνα που πάντα υπάρχει πάνω από το κεφάλι του προέδρου του δικαστηρίου ήρθε η ομολογία, μέσω του εξουσιοδοτημένου δικηγόρου, του διαιτητή Μαζαράκου πως εκείνο το περίφημο πέναλτι που εντέλει έκρινε το, ούτως ή αλλως, χάρτινο πρωτάθλημα υπέρ του ΟΣΦΠ δεν υπήρχε. Όχι πως κάνει και μεγάλη διαφορά η ομολογία αλλά είναι σημαντικό να ακούς την αλήθεια, να επιβεβαιώνεται αυτό που όλη η Ελλάδα είχε δει τότε από τον ίδιο τον «ένοχο». Γιατί όλοι ξέρουν πως ένας δικηγόρος όταν μιλάει στο δικαστήριο είναι στην πραγματικότητα η φωνή του πελάτη.
@ Βέβαια ο Ολυμπιακάρας, και με απόφαση δικαστηρίου πλέον, Μαζαράκος δεν ήταν κατηγορούμενος σε αυτό το δικαστήριο. Αλλωστε ουδέποτε έχει παραπεμφθεί σε δίκη διαιτητής για ανοσιούργημα που έχει κάνει και για ζημιά που έχει προκαλέσει σε ομάδα αλλά και σε τρίτους όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση στην ΑΕΚ που έχασε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά αλλά και από αυτό το μαϊμού πέναλτι που ήταν βγαλμένο από τα χειρότερα χρόνια της παράγκας. Ο τύπος λοιπόν στην φωτογραφία, που αποδείχτηκε, με απόφαση δικαστηρίου, ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΗ, που χοροπήδαγε για την Θρυλάρα το 1993 στον αγώνα με την Μονακό για το κυπελλούχων, τότε το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν άπιαστο όνειρο για τον ΟΣΦΠ, 15 χρόνια μετά έδωσε χαρά στους κολλητούς του, σαν κι αυτόν της φωτογραφίας με την φανέλα του ΟΣΦΠ, δίνοντας λύση στο επιθετικό πρόβλημα που είχε εκείνη την ημέρα ο χάρτινος, εκείνη την σαιζόν, πρωταθλητής.
@ Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το έργο του Ολυμπιακάρα, και με δικαστική απόφαση, διαιτητή είχε αρχίσει από νωρίς σε εκείνο το ματς αφού ο Σέζαρ, το σέντερ μπακ του ΟΣΦΠ που προφανώς κι εκείνη την ημέρα τα είχε... πιάσει από τον Ριβάλντο, είχε γκρεμίσει τον Κόκε που έφευγε μόνος του προς τον συμβασιούχο του δήμου Κηφισιάς περίπου μισό μέτρο έξω από την μεγάλη περιοχή. Αποβολή και φάουλ στο πιο επικίνδυνο σημείο που μπορεί να υπάρξει που βέβαια δεν είδε ο Ολυμπιακάρας, και με δικαστική απόφαση, Μαζαράκος που πιθανότατα θαύμαζε τους φίλους του στην θύρα 7 που τραγουδούσαν εκείνη την ώρα. Την ώρα που ο Κοβάσεβιτς βούτηξε χωρίς καν να τον αγγίξει κανείς στην περιοχή απλά θα είπε από μέσα του ότι λέει ο ζορισμένος και καλομαθημένος οπαδός σε τέτοιες περιπτώσεις: «Δώστο»! Και το έδωσε.
@ Το παιδί είχε αισθήματα επιβεβαιωμένα και με απόφαση δικαστηρίου πλέον που έκρινε 100% αληθινή την φωτογραφιάρα που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «Metrosport». Δεν είναι κακό. Το κακό είναι τα αισθήματα σου να τα πληρώνουν οι άλλοι. Το αίσθημα ο σωστός άντρας το πληρώνει ο ίδιος. Χάρηκα πάντως γιατί πήγε για μαλλί και βγήκε... καραφλός ο Ολυμπιακάρας διαιτητής που ζήτησε και τα ρέστα από την εφημερίδα που απλώς αποκάλυψε το παρελθόν του και τα Ολυμπιακά του αισθήματα. Και φράγκο δεν πήρε, άλλωστε αρκετά έβγαλε από την διαιτησία και για να μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό εννοώ από τις αμοιβές για τις υπηρεσίες του, και επέστρεψε στην επικαιρότητα με τον τρόπο που άξιζε σε αυτό που είχε κάνει.
@ Περαστικά λοιπόν στον Ολυμπιακάρα, και με δικαστική απόφαση, διαιτητή. Το πρωτάθλημα φυσικά δεν θα δοθεί σε αυτόν που το άξιζε, αφού σε αυτόν τον θλιβερό χώρο όταν μιλάμε για Ελλάδα και όχι για Ιταλία (π.χ) τα «εγκλήματα» παραγράφονται άμεσα αλλά τουλάχιστον μετά από χάρτινο πλέον ονομάζεται και μαζαράκειο και μάλιστα με επίσημη ομολογία. Ένα πράγμα δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ εκείνο το πρωτάθλημα. ΑΝΤΡΙΚΟ. Ποτέ. Φυσικά δεν τους νοιάζει. Ο ΟΣΦΠ κι όποιος άλλος θέλουν να νικάει και οι άλλοι να πάνε να γ....... Αυτό είναι το δόγμα των Μαζαράκων αυτής της ζωής. Ολη η ντροπή δική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: