Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Είστε πολύ… light παίκτες

Πηγή: aek365.gr

Ο Μανόλο Χιμένεθ ουσιαστικά «απείλησε» τους παίκτες ότι θα τους «δώσει» στον κόσμο, αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και ότι θα βάλει τους Νέους.
Χθες στο Holliday Inn οι αρχηγοί της ΑΕΚ τα είπαν με τους συμπαίκτες τους. Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν αυτός που έδειχνε μεγαλύτερη ένταση στα λεγόμενά του χωρίς να πηγαίνουν πίσω οι Λυμπερόπουλος και Καφές. Δεν ήταν όμως μόνο εκείνοι που μίλησαν. Είπε και ο Μανόλο Χιμένεθ κάποια πράγματα, «απειλώντας» ουσιαστικά κάποιους παίκτες του που δείχνουν αδιαφορία: «Είστε πολύ... light. Παίζετε πολύ χαλαρά. Ετσι δεν κερδίζονται μάχες. Σας έχω πει πολλές φορές πως κάποιοι δεν αξίζετε να παίζετε στην ΑΕΚ και θα φύγετε. Για μένα είναι πολύ εύκολο να πω σε μία συνέντευξη Τύπου ονόματα. Δεν το κάνω. Δεν σας ''σκοτώνω''. Γιατί συνεχίζετε να παίζετε έτσι; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βάλω τους Νέους να παίξουν. Αν συνεχίσετε έτσι, θα τους βάλω. Η εικόνα σας θυμίζει τα ματς που έχουμε δώσει εκτός έδρας και τα έχουμε χάσει. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Πουλάτε μπάλες και κοιτάτε τους συμπαίκτες σας να τρέχουν για να καλύψουν τα λάθη σας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Πετάξατε πάλι ένα ημίχρονο στα σκουπίδια. Δείχνετε αδιαφορία, δεχτήκατε ένα αστείο γκολ γιατί δεν έχετε συγκέντρωση. Αλλάξτε την κατάσταση και σταματήστε να πουλάτε την μπάλα».


Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Ισπανός μπήκε στα αποδυτήρια και εμφανώς απογοητευμένος είπε στους παίκτες: «Είστε απαράδεκτοι, δεν σέβεστε τον κόσμο, την ομάδα και την φανέλα που φοράτε, νιώθω ντροπή και το ίδιο θα πρέπει να αισθάνεστε και εσείς. Κάποιοι από εσάς δεν έχουν καμία θέση στην ΑΕΚ». Εννοείται ότι δεν είχε δύναμη κανείς ακόμη να τον κοιτάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: