Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η παραδοχή του Σισέ....

Πηγή: aek365.gr

Του Αλέξανδρου Λυμπέρη
Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να παραδέχεται δημόσια τις... προσωπικές στιγμές που έχει με το... ταίρι του. Εντάξει. Σε μία παρέα, με τους φίλους μας, μπορούμε να αποκαλύψουμε τι κάνουμε στο κρεβάτι μας. Αλλά με προσωπική πρωτοβουλία να πάρουμε ένα μικρόφωνο και να το διατυμπανίζουμε; Δεν το 'χω ματαξαναδεί, ούτε ματαξανακούσει. Ευτυχώς που υπάρχει ο εκκεντρικός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού (που πραγματικά ζηλεύω που φοράει τα πράσινα και όχι τα κιτρινόμαυρα) για να πούμε ότι το ακούσαμε και αυτό, σε αυτή τη ζωή. Μπράβο του και πάλι μπράβο του. Ο Σισέ λοιπόν το είπε. Ο Κωστάκης από την άλλη το έδειξε. Πόνεσε τόσο πολύ που στο 89' έπεσε κάτω από τους πόνους, μπροστά στα καρέ του Σάχα. Επειδή όμως δεν πονούσε τόσο πολύ, ώστε οι παίκτες της ΑΕΚ να πετάξουν την μπάλα έξω, είπε να σηκωθεί και να πάει στην περιοχή του Καρνέζη τρέχοντας, ώστε να πέσει και εκεί, μπας και φιλοτιμηθεί ο Παππάς και κάνει κανένα 3λεπτο καθυστερήσεις. Κάτι που κατάφερε στο 90' (σημειώνεται εδώ πως ήδη είχαν ανακοινωθεί τα λεπτά των καθυστερήσεων).
Ο Κωστάκης, αυτό το παλικάρι, επικαλέστηκε τραυματισμό. Προφανώς την έπαθε όταν έτρεχε να «κρυφτεί» στον πάγκο της ΑΕΚ και όχι στου Παναθηναϊκού. Την ώρα που ο Σισέ δεν κουνήθηκε εκατοστό και ενώ ήταν σε απόσταση αναπνοής από τους 10 ανεγκέφαλους που μπήκαν στο γήπεδο, ο Κωστάκης, αυτό το παλικάρι, έκανε σπριντ στον πάγκο της Ένωσης και όχι στους συμπαίκτες του, που άλλαζαν πάσες για να διατηρούνται «ζεστοί», αφού κανείς τους δεν κινδύνευε. Για τον διαιτητή δεν έχω να πω και πολλά. Για δύο πράγματα είμαι σίγουρος. Ο Μίτσελ του έκανε ακριβώς ότι και στον Σισέ και πως στην ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξουν στη συνέχεια. Αφού το εγχείρημα... Παππά δεν έπιασε τώρα, είμαι σίγουρος ότι θα έρθει κάποιος άλλος στην πορεία για να ολοκληρώσει το έργο. Και για να μην ξεχνιόμαστε: «Τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι...».
ΥΓ Συγχαρητήρια στον υιό του Πολέμη που από τη σουίτα φώναζε στους οπαδούς: «Σας γαμ...». Κρίμα, γιατί αυτό που είπε τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Σισέ. Ας αποφασίσουν εκεί στον Παναθηναϊκό. Μας... ή τους...;
ΥΓ 1 Πάντως δεν το λες κακό η «φτωχή» ΑΕΚ να έχει μπροστά της έναν στόχο και ο «πλούσιος» Πολυμετοχικός από τον Φλεβάρη να μας έχει αφήσει χρόνους.
ΥΓ 2 Σήμερα γίνεστε 103. Να τα χιλιάσετε. Κανείς δεν θέλει... πεθαμένο τον καλύτερο πελάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: